1. Which one of the following remains constant while throwing a ball upward?

A. Displacement
B. Kinectic energy
C. Acceleration
D. Velocity

Answer : C. Acceleration

2. Pure water freezes at what temperature?

A. 47 F
B. 32 F
C. 0 F
D. 19 F

Answer : B. 32 F

3. Which vitamin is abundant in citrus fruits?

A. Vitamin A
B. Vitamin B
C. Vitamin C
D. Vitamin D

Answer : C. Vitamin C

4. Zinc Oxide is

A. Acidic
B. Basic
C. Neutral
D. Amphoteric

Answer : D. Amphoteric

5. Rate of change of distance is called as ?

Answer: Speed

6. Rate of change of displacement is called as ?

Answer: Velocity

7. Negative acceleration is called as ?

Answer: Retardation (deceleration)

8. What is the acceleration of a body moving with constant velocity ?

Answer: Zero

9. Which is the weakest force in the universe ?

Answer: Gravitational Force

10. Which is the strongest force in the universe ?

Answer: Nuclear Force

Leave a Reply